DESPRE JEPP

CINE SUNTEM !?

Jepp S.R.L Constanța este un furnizor nou de carburanți pentru aeronave având ca punct de lucru unic Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Compania noastră a luat ființă în mai 2018 și are ca obiect de activitate stocarea de combustibil (JetA-1) precum și alimentarea avioanelor civile și militare. Combustibilul folosit este certificat conform standardelor europene și reprezintă un reper al calității pe piața locală de carburanți. Jepp S.R.L reprezintă o alternativă viabilă pentru transportatorii aerieni operaționali pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Contribuim în mod dinamic și eficient, etapă cu etapă, la circuitul zilnic al companiilor aeriene care pun practic lumea în mișcare pe calea aerului

PHOTO-2020-10-21-10-33-06-1
CE FACEM !?

Stocarea de combustibili și alimentarea aeronavelor se desfășoară în condiții de cea mai înaltă siguranță conform standardelor ecologice și a legislației în vigoare. Oferim astfel promisiunea de a asigura bunul mers al operațiunilor ce pun în mișcare orice rețea de transport aerian.
Depozitul de carburanți de aviație (JetA-1), amplasat în interiorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanța constă într-un parc de rezervoare supraterane de depozitare cu skid de transvazare combustibil și o platformă pentru cisterne, cu o suprafață împrejmuită de 280 mp. Proiectarea și execuția lucrării a fost efectuată în conformitate cu normele internaționale ale aviației civile: JIG, EI si AACR.
Principiile de operare ale depozitului de carburanți, cele de efectuare a controlului calității produsului, cele de mentenanță și alimentarea aeronavelor sunt cele descrise în regulamentele internaționale JIG.
Operațiunile principale din incinta parcului de rezervoare sunt: Descărcarea cisternei (bridger) în rezervor, Încărcarea cisternei de alimentare (fueller) din rezervor și Drenajul apei. În cazul unor cantități abundente de apă se pot folosi rezervoarele auxiliare proiectate special în acest sens, care permit păstrarea combustibilului contaminat mai multă vreme, până la separare.
Toate operațiunile efectuate se înregistrează în scop de audit. Periodic se efectuează retururi ale combustibilului din alimentator către rezervor, utilizând pompa alimentatoarelor. Aceste operațiuni sunt limitate la: teste colorimetrice / gravimetrice, calibrări ale contorului și golirea alimentatorului pentru inspecție sau mentenanță.